Valutaer:
Danmark

Shipping & Returns


Forsendelse

Vi tilbyder hurtig levering for hver ordre, og du er toldfri fra Custom og Skat.

Normalt Vi bruger USPS, EMS, DHL til at sende dine ordrer. Vi vil levere dine ordrer ud i 1-2 dage efter betaling klare og trackingnumre er tilgængelige lige efter ordrer afsendt, vil du modtage dine ordrer på omkring 5-10 dage efter kassen afsendt. Sørg din leveringsadresse er korrekt for at undgå unødvendig problem.

Forsendelse Forsikring

Vi tilbyder forsendelse forsikring for at beskytte din pakke mod eventuelle bortkomne eller beskadigede forsendelser. Eventuelle manglende emner rapporteret, vil vi reship din bestilling med det samme.

7 dage Retur

Vi er forpligtet til din samlede tilfredshed. Hvis en eller anden grund, er du ikke helt tilfreds med dit køb, kan du få en fuld refusion af varen pris inden for 7 dage efter modtagelse af vare (r).

For at modtage enten en kredit mod en ombytning eller en kredit på din opladning konto, skal du bemærke, at alle afkast og udvekslinger skal være i ny, ubrugt eller ubrugte tilstand med de originale tags og klistermærker vedlagt. Elementer anses slidt, brugt, beskidt eller manglende tags vil blive returneret til køber på deres bekostning, og ingen tilbagebetaling vil blive udstedt.

Copyright © 2018 www.onemillionmonkeys.dk. Powered by Canada Goose Jakker
Din IP adresse er: 54.92.197.82     Canada goose jakke  Tøj til kvinder